Gubbvarning eller????

image28

Sittandes vid köksbordet lapandes en kopp med kaffe, slogs jag plötsligt av en skrämmande insikt. Mitt intresse för småfåglar har på senare tid tenderat att gå från 0 till ett bra mycket större intresse. Jag lade t ex ner mycket energi på att smyga mig på denna hackspett. Under det senaste året har jag radat upp varningssignaler som, fågelintresse, ryggskott, äta glass med papperet på (för att slippa kladd på fingrarna), tända lysröret när jag läser samt virkning (det sistnämnda är det kanske mer tantvarning på). Det slår mig att det inte finns så många varningssignaler kvar innan man får acceptera att man sällat sig till det äldre gardet, kanske är det bara inhandlingen av en back lättöl till maten varje vecka som saknas. Så långt som möjligt ska jag försöka låta bli lättölen och försöka klänga mig fast på ungdomens sida. Det är för mig extra svårt att accpetera det faktum att kroppen åldras, när min mentala utveckling har stannat någonstans runt tolv års ålder. Denna ekvation går inte längre ihop då kroppen sällan tål de akrobatiska nummer som hjärnan beordrar den att utföra. Under det senaste året har jag många gånger möts av min frus uppgivenhet över att jag inte har insett att jag blir äldre.

Tjenixen

Nyaste mössan..

 
Ja en tid framöver kommer jag att tillbringa med att virka ett antal mössor
till företaget Ultimate grip. Inte så roligt kanske men det lönar sig. Samtidigt
ser jag det som en välgörenhets handling för utvecklingen inom skidbranschen
eftersom denna teknik tar stålkantsskärpa till nya höjder. Så man kan väl säga; It´s
for a good cause.... ja, ja man har lite olika syn på välgöenhet

I väntans tider....

352493-25

Den tiden på året blir längtan nästan outhärdelig med påminnelser som frost i gräset, tidig oktobersnö och annonser i tidningen om den stundande skidmässan. När jag vandrar bort mot affären ser jag att snön ligger tunn på Oviksfjällen. För att döva det västa av denna längtan så borrar jag på dagarna ner mig i matteuppgifter som verkligen dammar av de gammla kuggarna i maskineriet. Men snart, snart ......står det andra prioriteringar på listan. Skidåkning i det första kallpudret!!!

Surfa lungt!!

Knoppvärmare i fjällen



Det lider mot vinter och en underbar skidsäsong, men innan den kommer det en fantastisk årstid som heter höst. Denna ska bäst avnjutas i fjällen som denna dag i det underbara Grövelsjön.

Tjillivippen

Mösskollektion



Här kommer ett axplock av LIMA headwears knoppvärmar kollektion.  Alla mössor kan tillverkas efter önskemål om färg. Även specialdesignade mönster går att få på både barn och vuxen mössor till ett något högre pris.

Hej svejs

Knoppvärmare

Tjenare vänner!
Då efterfrågan på virkade de knoppvärmarna från LIMA headwear har blivit stor, så uppstod ett akut behov av ett forum att visa dessa i. Bloggen får bli detta forum, så nu är även jag på väg ner i detta mediala träsk där jag ser att så många av mina vänner redan klafsar runt. Jag ska i alla fall försöka mig på att lägga in lite mössbilder för beskådan.

Ha det gott!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0