TIO UNDERBARA ÅR

my love

Tänk att det på dagen är tio år sedan vi träffades! Makalöst att man kan
träffa en människa som man efter tio år bara tycker mer och mer om.
Jag hoppas alla har den lycka som jag haft att få träffa den rätta. Nu har jag varit
tillräckligt sentimental och nu när vintern har kommit kommer troligtvis
inläggen handla om familjens vinteräventyr.

See ya!!!!

Long time ago...



Tjenare!
Ja vardagen rullar på lite snabbare än vad man skulle vilja. Nästan varje dag träffar jag någon som säger,
vad skönt att det snart är jul. När man är student är väl inte detta riktigt sanningen. Jag känner istället att jag
skulle vilja några extra timmar varje dygn för att hinna plugga till alla tentor. Julen ska ju vara en tid av vila och
en massa pralinätande, vi får väl se hur det blir med den saken. Ikväll tänkte jag att jag skulle plugga, men en massiv snor invasion mot mina bihålor inträffade i morse, så en anledning till att skjuta mattepluggandet framför sig. Vad har annars hänt? Jo det har virkats en hel del, hastighetsrekord med snowracer och mina små killar håller på att prova ut sina störtkrukor.

So long!

Äntligen har kung Bore kommit..

 Nu var det länge sedan jag skrivit något här på bloggen. Som sagt så kom kung Bore på besök lagom till att veckan i Härnösand var till ända. Som jag har längtat efter denna snö! Familjen var som sagt fortfarande bortresta i helgen och jag tänkte då förströ mig med att premiäråka utför i någon anläggning. Men tji fick jag! Jag sökte idogt och desperat efter backar som öppnat, men icke. Som substitut åkte jag och en vän till Svartsjöarna och pulsade runt i skogen med turskidor. I solens värmande strålar tände vi en eld och avnjöt några välgrillade korvar. I efterhand kunde man inte ha haft det så mycket bättre en lördag. Det var som balsam för själen, som en dam som vi mötte så fint uttryckte det. Nu när familjen kommit hem gäller det att med alla tänkbara medel förbereda sig så att man kan ta sig ut på små vinteräventyr. Eftersom vi bara har en liten fjällpulka sedan innan konstruerade jag denna lilla pulka som sedemera kan kopplas ihop med den större för att kunna dra båda pojkarna. Den kanske inte är ultimat, men den fyller sin funktion. En fjällpulka för en hundring, inte illa va?

Tjenixen

Trick or treat??

Halloween


Tänkte jag skulle skicka en Allhelgona hälsning till alla där ute. Nästa vecka är det ännu en tung vecka. Familjen far till sydligare breddgrader och jag far till Härnösand för föreläsningar hela veckan. Denna lilla stad jag vet inte vad man ska säga om den, men om Göteborg är Sveriges ansikte utåt, så måste ju Härnösand vara Sveriges _ _ _ hål. Nog om detta, snart är hela storbeställningen färdigvirkad och tack gode gud att man inte har ett monotont arbete till vardags. Nu finns även vantar i produktion och kanske dyker det upp ett par "Lovika a´la flames" så småningom

RSS 2.0